top of page

PODCAST “PASSCODE TO HAPPINESS” cu Ovidiu Yang

“Fiecare dintre noi stapaneste o parola de acces catre fericire, insa pentru a o identifica avem nevoie sa decodificam trupul, mintea si sufletul. Motorul starii de bine este compus din mai multe piese esentiale si trepte de viteza, suntem un mecanism de functionare complex, fara insa sa ne fi fost dat, la nastere, un manual de folosire.”

#FACCEVA la RADIO TOTAL cu Oana Iosip

“Am identificat trei mari piloni de sprijin si lansare, contributori in drumul catre wellbeing-ul fizic si psihic, alaturi de care ne este, pur si simplu, bine. Daca si tu i-ai accesat si echilibrat, felicitari! Daca nu, te invit sa-i intelegi, sa-i apreciezi in continuare, sa-i dezvolti, sa transmiti un exemplu bun catre cei la inceput de drum!”

FORBES – BIOLOGICA Project

BIOLOGICA.jpg

Orice iubitor de skincare are acel brand de suflet în care îsi pune toata încrederea pentru a obtine o experienta inedita si benefica din toate punctele de vedere atunci când utilizeaza produsele sale favorite. De aici a pornit minunata poveste a brandului ce a adus pe piata cosmeticelor, produse care reusesc sa satisfaca nevoile esentiale zilnice ale oricarui tip de piele.

THRIVE GLOBAL - Cum sa-ti decodifici fericirea

2021-12-03.png

“Alchimizand sanatatea mintii, a sufletului si a trupului, ne oferim echilibrul care ne ajuta sa pornim in tromba catre noul nostru circuit, un capitol cu cele mai interesante si palpitante privelisti. Niciuna dintre aceste componente nu trebuie sa ramana mai prejos decat cealalta, este ca si cand unei masini i-am umfla rotile mai mult pe partea stanga si mai putin pe dreapta.”

WALL STREET  -  Vitana-X project

2021-03-01 (1).png

Iulia Boboc se alatura proiectului Vitana-X si pune bazele de executie si planificare pentru linia de distributie nisata. Iulia cu peste 15 ani experienta in strategii de afaceri si managementul vanzarilor, a dezvoltat reteaua de B2B pentru branduri premium, ultimul rol fiind de Country Manager SWAROVSKI.” 

REVISTA BIZ – Vetter project

2021-03-01 (2).png

“Colectia iShine, reprezinta o inovatie in domeniu si a fost construita în jurul simbolurilor si emotiilor, ce vor atinge cu siguranta micii si marii cumpsratori. Împreuna avem o misiune, sa aducem stralucirea prin fapte bune, sa oferim consumatorilor prilejul sa-si marcheze gestul în comunitate” a declarat Iulia Boboc, Swarovski Professional.

ROMANIA INSIDER - Swarovski project

2021-03-01 (3).png

“Swarovski’s latest project has shown a new global spotlight on its capabilities: an architectural marvel known as Manufaktur, the “Crystal Atelier of the 21st century” set up to inspire and motivate clients from all over the world to come and participate in the co-creation process. Truly, the “Swarovski Spirit” is alive and sparkling.”

VOGUE - Bjork & FORAEVA project

2021-03-01 (4).png

“Björk wore a colorful, structured beaded dress over a shiny black bodysuit. The architectural garment, which was created by Romanian fashion designer Lana Dumitru and architect Vlad Tenu, actually reinterprets a traditional Romanian rug, which the duo digitally reconstructed using more than 25,000 Swarovski crystals”

ELLE – Swarovski Crystal dress project

2021-03-01 (6).png

“Rochia spectaculoasa Foraeva purtata de Bjork, aceasta este inspirata de modelul popular al unui covor traditional românesc, construit digital cu ajutorul a 25.000 de cristale Swarovski. Realizarea rochiei a fost posibila prin intermediul unor simulari 3D, cu metode de design algoritmice.”

THE GUARDIAN – Romanian design project

2021-03-01 (7).png

“Eden Project has a massive wasp. It’s a meeting of minds. That includes her audience. This singular creature has attracted a gathering of peacocks in floral headdresses, some barefoot, faces ablaze with paint and glitter. One man wears a tricorn hat, although perhaps this is inspired by Poldark”

  • Instagram

connect@11byjules.com  | +40.723.594.608

bottom of page